Welkom op mijn wandelfotosite

Op deze site treft u presentaties aan van mijn wandelreizen, te benaderen via uitrolmenu’s in de bovenstaande categorieën. De presentaties bestaan over het algemeen uit fotoverhalen met soms korte filmpjes. Daarbij zowel aandacht voor natuur als cultuur. Verwacht geen/weinig toeristische hoogtepunten, die zoek ik bewust niet. Door te wandelen hoop ik het land en de bevolking intenser te beleven. Voor wat betreft Nederland beschrijf ik op deze site uitsluitend doorgaande wandelpaden (LAW’s) of meerdaagse wandelingen. Onder het kopje Stedentrips ook aandacht voor mooie steden als Kathmandu, Marrakech etc. Meer weten of een lezing? Stuur dan een E-mail naar info@wandelfotosite.nl

This entry was posted in Home. Bookmark the permalink.

7 Responses to Welkom op mijn wandelfotosite

 1. A. Bijlsma says:

  Zou contact met me op kunnen nemen betreffende een presentaie van een van uw reizen?

 2. Patricia says:

  Beste Nico,
  Zou het leuk vinden om een van je lezingen bij te wonen!
  Patricia (ijsland winter)

 3. Aluisio says:

  Hallo Nico,Erg onder de indruk van Peru en de tocht die je gedaan hebt.Wij zouden graag meer informatie willen hebben over de praktische zaken van deze tocht.Bijvoorbeeld hoe je de tocht hebt geregeld of met welke organisatie je dat hebt gedaan.Wil je contact met ons opnemen? Hartelijk dank alvast.Jan en Joline

  • Nico Kloek says:

   Hallo Jan en Joline

   Heb getracht contact op te nemen maar helaas is jullie opgegeven mailadres niet juist.
   Kan dus geen contact leggen. Graag nogmaals reageren en een goed mailadres daarbij opgeven
   Nico Kloek

 4. antoinette andeweg says:

  Beste Nico,

  Op jouw aanraden heb ik je site bekeken. Ik ben zwaar onder de indruk. Dacht ik al wat gedaan te hebben (Hadrianus, Cotswold), bij jouw wandeltochten vergeleken zijn dat kinderwandelingen. Chapeau!

  Groet, Antoinette Andeweg

 5. Geurt Morren says:

  Dag Nico,

  Ik hebber site bekeken.
  Indrukwekkend!

 6. Jan Kieft says:

  Dag Nico,
  Wat een prachtige foto’s . Mijn vrouw en ik zijn benieuwd of je nog lezingen of presentaties geeft ?
  Misschien kunnen we dan wat meer zien .
  Ik hoor wel.
  Hartelijke groet,
  Jan.